Fényszóró-polírozás Sopronban: látni és látszani

fényszóró polírozása időnként sajnos elkerülhetetlen, hiszen a modern fényszórók egy idő után mattá válnak, és veszítenek a hatékonyságukból.

Napjainkban már sajnos megszokottnak mondható, ha egy autó matt, besárgult fényszórókkal közlekedik, mert bár nem szabályos, de sokakban fel sem merül, hogy lehetne javítani a helyzeten. A matt fényszóró fényereje, így pedig hatékonysága is csökken, tehát a fényszóró polírozása nem csak esztétikai, hanem biztonsági kérdés is, amit fontos megoldani.

A régebbi autókon a fényszóró burája még üvegből készült, amit nem fenyegetett a mattulás réme, napjainkban azonban már általánosan elterjedt a műanyagból készülő fényszóró-burkolat, amit egyszerűbb és olcsóbb gyártani, azonban törődést igényel. A fényszóró polírozása ugyan nem nevezhető nehéz, vagy épp bonyolult munkának, ám igényel némi szaktudást és felszerelést, hogy tökéletes lehessen a végeredmény.

fényszóró polírozásának első lépése a kézi csiszolás, amelynek során egy finomszemcsés csiszolópapírral eltávolítjuk a felületről a szennyeződéseket, elszíneződést és egyenetlenségeket. Ezt követi a tényleges polírozás, amit kifejezetten erre a célra készített berendezéssel végzünk el. A végeredmény tökéletesen átlátszó, víztiszta bura, ami nem csak esztétikusabb, mint a besárgult, matt felületű fényszóró, de hatékonyabb is, ami kiemelten fontos a biztonságos közlekedés szempontjából.

Amennyiben szeretné, hogy fényszórói újra a régi fényükkel világítsák meg Ön előtt az utat, bízza ránk a feladatot! Nem csak a szükséges eszközökkel, de szaktudással és tapasztalattal is rendelkezünk, így biztos lehet a tökéletes végeredményben. A fényszórók polírozását Sopronban, saját műhelyünkben végezzük el, rövid időn belül visszakaphatja tőlünk autóját, áraink pedig kedvezőek, ezért Önnek is érdemes bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni autója fényszóróinak polírozásával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

2022-09-13T12:22:45+00:00május 25th, 2022|Kategória: Fényszóró polírozás|