Beázási problémák elhárítása2022-02-21T13:19:29+00:00

Autó beázás megszüntetése

A gépjárművek beázása sok bosszúságot tud okozni tulajdonosának. A kocsiba bejutó víz elszínezheti a kárpitokat, rozsdásodást válthat ki, és kellemetlen szagok képződhetnek az utastérben.

A beázást rengetek dolog okozhatja amiket hosszasan lehetne sorolni. Első körben próbáljuk meg magunk alaposan átvizsgálni az autót és megtalálni a beázás helyét. Nem előnyös a fák alatt való parkolás, mert a lepotyogó levelek eltömíthetik a vízelvezető csatornákat és a víz így a szellőző rendszeren keresztül találja meg útját az autó belső tere felé. A beázás oka lehet még helytelenül javított karosszéria elem vagy a szélvédő szakszerűtlen beszerelése, esetleg az elöregedett, eldeformálódott gumikéderek idővel nem tudják visszatartani a vizet.

gépjármű üveg forgalmazás, beépítés, javítás

Nagy számban találkozunk még tetőablak miatti beázásokkal, itt pedig a vízelvezető csövek eltömődés vagy elöregedés következtében beszűkülnek és nem tudják elvezetni a vizet. A kabrió gépjárműveknél a beázás még gyakrabban jelentkező probléma ami köszönhető a jóval összetettebb szerkezetnek. Ezen autóknál gyakori probléma a hátsó üvegek rögzítetlensége, tömítetlensége. Cégünk ezen esetek mindegyikére kínál megoldást.

A beázási problémák elhárítása nem egyszerű folyamat. Első körben szervizünk feltárja a beázás pontos helyét, amit az autó külső áztatásával és e közbeni részletes megfigyelésével éri el több szakember jelenlétével. Ezt követően kerül sor esetlegesen a szélvédő újraragasztására vagy a vízelvezetők tisztítására illetve a szükséges tömítésekre.

+36 20 967 9169