Szélvédő csere2022-11-17T15:05:33+00:00

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS JAVÍTÁS SOPRONBAN

Szélvédő cserére a legtöbb esetben akkor van szükség, ha a rajta keletkezett sérülés már nem javítható. Ezen üvegek laminált technológiával készülnek melyek jellemzője, hogy két üvegréteg között egy biztonsági PVB fólia kerül elhelyezésre, ami növeli az üveg stabilitását valamint hozzájárul az autó zajszigeteléséhez. A szélvédők fontos szerepet töltenek be továbbá az autó hővédelmében, karosszéria merevítésében, valamint a légzsákok helyes működésében is. A jelenleg forgalomban lévő gépjárművek többségében a szélvédő ragasztott technikával rögzül a karosszériához.

A csere összetett folyamat, melyet műhelyünkben képzett szakemberek végeznek.

gépjármű üveg forgalmazás, beépítés, javítás
Árajánlat kérés
Kavicsfelverődés javítása

Az első lépésben a sérült szélvédőt két ember összehangolt munkával távolítja el kézi kivágós szerszámmal, sodrott dróttal. Ezt követően a régi karosszérián maradt ragasztó eltávolítása következik amit a felület zsírtalanítása és az egyik legfontosabb pont, a “primer” felhordása követ. ( Sok “szakember” ezt a műveletet kihagyja ami hosszú távon a ragasztó elengedéséhez és ezzel együtt beázáshoz, rosszabb esetben a szélvédő elmozdulásához vezethet. )

A szélvédő pontos behelyezése és beragasztása után vákumkorongos üvegfogóval rögzítjük, majd megkezdődik az esőszenzorok, kamerák, dekorelemek, ablaktörlők, vízvetők, levélrácsok felszerelése és a szükséges elemek kalibrálása.

A gyárival megegyező anyagok és technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy gépjárművének szélvédő cseréjét 3 órán belül elvégezzük, ezt követően autója biztonsággal használható lesz.

Cégünk többféle gyártótól kínál utángyártott és gyári szélvédőket melyekre a munkánkkal együtt garanciát vállalunk.

+36 20 967 9169