Kavicsfelverődés javítás2022-02-21T13:17:01+00:00

Kavicsfelverődés javítása

Az időben és szakszerűen elvégzett kavicsfelverődés javítás ki tudja váltani a szélvédő cserét is. Az autóüveg sérülései mindig szemmel láthatók, de nem minden esetben menthetetlenek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szélvédőt meg lehessen javítani. Ha erre nincs mód, mert a kavicsfelverődés javítás már nem elég az üveg megmentéséhez, akkor sem kell aggódnia, mert széles körben kínálunk gyári minőséggel megegyező szélvédőket.

A laminált szélvédők előnye hogy kőfelverődés esetén többnyire csak a külső réteg sérül, ami ha időben fordulunk szakemberhez szinte nyom nélkül javítható.

gépjármű üveg forgalmazás, beépítés, javítás
Árajánlat kérés

Törekednünk kell arra, hogy a sérülésbe a lehető legkevesebb szennyeződés jusson amíg a javítás meg nem történik. A mielőbbi javítás azért is fontos mert a szélvédő az autó karosszériájával együtt mozog és az ebből adódó feszültség hatására az apró kavicsfelverődés hosszú repedéssé fejlődhet ami a szélvédő cseréjét vonhatja maga után.

A kőfelverődés első lépéseként a felületet megtisztítjuk, majd annak közepét megfúrjuk és egy UV-ra kötő műgyanta folyadékot juttatunk a sérülésbe ami kitölti annak részeit és meggátolja a továbbrepedést illetve a szélvédőben lévő fólia elszíneződését. Ezt UV lámpával szárítjuk majd a feleslegesen kifolyt műgyantát eltávolítjuk és a javítás helyét polírozzuk.

+36 20 967 9169