Garancia2022-02-21T13:59:04+00:00

A garanciáról

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy cégünket választotta a javítás elvégzésére.

Az általunk forgalmazott és beszerelt anyagok a felső kategóriát képviselik. Minden szélvédőnk rendelkezik az Európai Unió által elfogadott és megkövetelt minőségbiztosítási és minőségvizsgálati bizonyítvánnyal.Az általunk elvégzett munkára élettartam garanciát vállalunk, ezek alól kivételt képeznek az erősen korrodált gépjárművek.A szélvédőre törvényi előírás szerint 1 év garanciát vállalunk, amennyiben a szélvédő gyártási hibából adódóan nem megfelelő (torzítás, fóliásodás, elszíneződés).

Kavicsfelverődéssel szemben a garancia nem érvényesíthető.

garancia
+36 20 967 9169

Kőfelverődés illetve repedés javításra garanciát vállalni nem tudunk, hiszen ezek a fajta javítások nem jelentenek teljes védelmet a későbbi repedés, törés ellen.

Kavicsfelverődés nélküli repedés esetén, (spontán törés) amennyiben 2 hónapon belül történik, a szélvédőt díjmentesen cseréljük, 2 hónapot meghaladó esetben méltányossági alapon, egyedi kalkuláció alapján történik a csere.

Az autó átadását követően, ha bármi hibát észlel, kérjük mihamarabb jelezze, hogy a problémát minél előbb orvosolni tudjuk. Műhelyünkben a cserét/javítást minden esetben kamera rögzíti a későbbi félreértések elkerülése végett, amit ha kérdése merülne fel, szívesen visszajátszunk.