Hátsó üveg csere2022-02-21T12:18:49+00:00

HÁTSÓ ÜVEG CSERE

A gépjárművek hátsó üvegeiről elmondható, hogy míg a szélvédő sérülésekor az általában csak reped, addig a hátsó üveg apró darabokra hullik. Ez abból adódik, hogy amíg a szélvédő laminált üveg addig a hátsó üvegek többsége edzett technológiával készül és egy ponton történő erős behatásra tud szétrobbani.

Ezt okozhatja egy fűnyírás következtében felverődött kavics, csomagtérben nem megfelelően rögzített tárgy, rongálás, baleset okozta sérülés illetve az üveg feszültségéből adódó robbanás, stb…

Ezen üvegek az autók felszereltségi szintjétől függően több extra tulajdonságot is rejthetnek magukban.

gépjármű üveg forgalmazás, beépítés, javítás
Árajánlat kérés

Színük lehet zöld, kék, szürke, barna és ezek gyárilag sötétített változata. Beépítve találhatunk bennünk fűtőszálakat, rádió, TV és GPS antennákat, kulcsérzékelő jelvevőket. Így ezek tudatában körültekintően kell eljárnunk az üveg megrendelésekor és cseréjekor.

A hátsó üveg cserélési folyamatának első lépése az autóba hullott apró üvegszilánkok eltávolítása a csomagtérből illetve a műanyag ajtó takaró burkolatból és az ablaktörlő szerkezetéből. Ezt követően megtörténik a ragasztómaradékok eltávolítása a karosszériáról ezzel megtisztítva a karosszéria felületét. A hátsó üveg beragasztását követően is száradási idővel kell számolnunk amíg az teljesen rögzül. Ezt követően használatba vehető az autó.

Cégünk széles körben kínál utángyártott és gyári hátsó üvegeket mindennemű gépjárműhöz.

+36 20 967 9169