Panorámatető csere2022-02-21T12:19:20+00:00

PANORÁMATETŐ CSERE

Az utóbbi időben egyre több autó gurul ki a gyárak ajtaján úgynevezett panoráma tetővel, napfénytetővel melyek tágasabb érzetet és világosabb belső teret biztosítanak a gépjárműben ülők számára. Mindaddig amíg ez az üveg sérülésmentes addig az autó tulajdonosa élvezheti előnyeit.

Mit történik ha a tető üveg sérül? Ebben az esetben két féle verzió lehetséges, mivel ezen üvegek két féle gyártási technológiával készülnek. Vannak laminált technológiával gyártott tetőüvegek mint az első szélvédők és edzett üvegből lévő panoráma tetők. Ha a sérülést követően Önnek csak egy repedés vagy pont szerű sérülés van az üvegén akkor ebben az esetben kijelenthető, hogy laminált üveg került gyárilag beépítésre az autójába.

gépjármű üveg forgalmazás, beépítés, javítás
Árajánlat kérés

Így járműve tovább használható, nem ázik be és biztonságtechnikailag sem jelent különösebb kockázatot. Ellentétben azzal az esettel ha napfénytető megsérül és apró darabokra hullik az edzési technológia miatt. A jármű így beázhat, az utastér szilánkokkal lehet tele. Ilyen jellegű sérülésnél elkerülhetetlen az azonnali csere, hisz az autó használhatatlan. Ilyen üveggel felszerelt autók tulajdonosaiknak javasoljuk a CASCO-biztosítás kötését, mivel ezek az üvegek csak gyári alkatrészként elérhetők és nem kifejezetten olcsók. Régebbi modelleknél alternatíva lehet a bontott üveg beszerzése amiben cégünk szintén segítséget nyújt.

A panoráma tető csere relatív időigényes folyamat az autó jellegének függvényében, de cégünk egy nap alatt vállalja ezen üvegek cseréjét az alkatrész beérkezését követően, így nem kell sokáig nélkülöznie autóját.

+36 20 967 9169