Szélvédő cserével nincs esélye a kavicsoknak

A szélvédő sok mindenre jó. Többek között arra is, hogy a kavicsfelverődésből fakadó baleseteket kivédje. A szélvédő cseréhez a legjobb üveget ajánljuk.

A szélvédőn keresztül látja az autó sofőrje, hogy merre is tart, mi van körülötte az úton. A kilátás csak az egyik funkciója az autóüvegnek, ugyanis védelemmel is el tudja látni az autót és az abban ülő sofőrt. Az üvegre gyakran felpattannak az útról kavicsok. Ha a szélvédő nem bírja ezt a kihívást, az balesettel járhat.

A visszacsapódó faágak, a kisebb vagy nagyobb kövek, amik az üvegnek ütődnek, sokszor inkább csak bosszúságot okoznak, de nem jelentenek valódi veszélyt a sofőr testi épségére. Ez azért van, mert az autóüveg erős kiképzésű, precízen megmunkált, kiváló üvegből gyártott darab. A Pilkington autóüvegek pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek.

Egy Pilkington autóüveg ugyan nem törhetetlen, ezért nem is örök érvényű, de elég strapabíró ahhoz, hogy a kövek okozta károkat tompítani tudja. 

Nincs megelégedve az autója szélvédőjének az ellenállóságával? Járt már úgy, hogy csak egy apró kavics is nagyobb sérülést okozott az üvegen? Tud tenni azért, hogy biztonságban érezze magát a saját autójában. A Pilkington szélvédők nagymértékben ellenállók és erősek a kavicsokkal, sérülésekkel szemben.

A kavicsfelverődés minden autóssal megesik, nehéz elkerülni az ilyen fajta baleseteket. Amit valóban megtehet, az az, hogy a sérült szélvédőt azonnal megjavíttatja vagy ha már erre nincsen mód, lecserélteti egy olyanra, ami többet tud nyújtani, mint az előző autóüveg. A mi autószerelő műhelyünkben az autóüvegek élvonalba sorolható változataival dolgozunk minden egyes autóüveg csere kivitelezésénél. Így garantáljuk a szélvédő megbízhatóságát. Keresse bizalommal a műhelyünket, ha a szélvédőt nem kímélték a kavicsok! A weboldalunkon találja az elérhetőségeinket, kérjen időpontot hozzánk kavicsfelverődés javításra, szélvédő cserére!