Szélvédő csere és autóüveg javítás Pilkington termékekkel!

Szélvédő cserére akkor van szükség, ha az autóüveg javítás már nem jelent járható utat az autó üvegének megmentésében. Vannak egyértelműen tönkrement szélvédők, amiken már nem lehet segíteni. Egy koccanás, ütközés alkalmával olyan ütés érheti az üveget, hogy darabokra törik, szétreped, ilyenkor új szélvédőre van szükség. Vannak hétköznapibb helyzetek, amikben szintén a szélvédő kerül középpontba. Az autósok mumusa, a kavicsfelverődés szintén lehet olyan súlyos, hogy az autóüveg javítás már kevésnek bizonyul.

szélvédő csere akkor válik megkerülhetetlenné, amikor az üvegen gellert kapott kavics olyan sérülést okoz, ami a szélvédő épségét veszélyezteti. A kagylós, csillag vagy repedéses szélvédő sérülése nemcsak csúnya, de már nem is olyan biztonságos vele közlekedni, mint eredeti állapotában. A kő okozta repedés könnyen tovább terjedhet, bekoszolódik, megakadályozza a tiszta kilátást. A szélvédő sérülékenységét is mutatja, hogy a kavicsfelverődés okozta károk hetven százalékban szélvédő cserével javíthatóak.

Egy jó CASCO biztosítással a szélvédő csere szinte költségmentesen megúszható, de cégünk kedvező áron kínál különböző gyártóktól üvegeket a biztosítással nem rendelkező ügyfelek részére is. Mi befolyásolja a szélvédő csere árát? Az autó típusa mérvadó, valamint a szélvédő fajtája is befolyásoló tényező. A szélvédő lehet ragasztott vagy pedig gumi kerettel rögzített autóüveg is. Jó hír az autó tulajdonosoknak, hogy mindkét szélvédő típus cseréje gyorsan elkészül. A modern, gyorsan száradó ragasztók és a gumikeret adta előnyök is lehetővé teszik, hogy a javítást meg tudja várni az autós és ne kelljen nélkülöznie a járművét.

szélvédő cserét bízza a csapatunkra! Az új autóüveghez a hazánkban is elterjedt és elismert minőségű Pilkington termékeket használjuk. Az ügyfeleinknek gyors, pontos munkát kínálunk, megfizethető árakat és ügyfélbarát hozzáállást. Az a célunk, hogy Ön minél előbb egy új, biztonságosan használható, minőségi autóüveggel távozzon.

Kérje soproni műhelyünk segítségét szélvédő cserében vagy egyéb javításban, a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén!

2022-09-13T12:24:59+00:00