Prémium szélvédő, Pilkington autóüveg kerül a régi helyére

A sérült szélvédőre kimondták az ítéletet, mennie kell? A csere csak akkor lesz kifizetődő, ha az üveg jobb, mint az előző. Váltson Pilkington autóüvegre!

Az autóüveg sok mindentől meg tudja védeni a sofőrt és a jármű utasait. A túl erős napfény, a hirtelen jött zápor, a halálba száguldó bogarak, a felkavarodott por sem árthat az üveg mögött ülőknek. Sajnos az autó üvege sem tud mindent felfogni, a túl nagy lendülettel érkező kavicsok, a visszacsapódó ágak, a szerencsétlenül járt madarak is meg tudják repeszteni az üveget.

A repedt szélvédőből könnyen lehet törött szélvédő, amit már csak kidobni lehet. A sérült autóüveg helyettesítésére a Pilkington autóüveget ajánljuk. Miért pont Pilkington autóüveg kerüljön az autójába? Egy olyan, vezető márkáról és termékeiről van szó, aminek a nevét már minden autós ismeri. Nem véletlen, hogy a Pilkington neve ismerősen cseng a jármű tulajdonosok fülében. A márka ismert a kifogástalan minőségű, megfizethető áron és gyári termékekkel megegyező tulajdonságú, minőségű autóüvegeiről.

Minden autósnak az új Pilkington szélvédőket javasoljuk, ha szélvédő cserére kell költeni. A Pilkington egyaránt készít oldalüveget, hátsó és elülső szélvédőt is a járművekbe. Ennek köszönhető, hogy mindegyik üveget eredményesen lehet újra cserélni.

A Pilkington autóüvegek prémium kategóriába tartozó szélvédők, valamint a javítás, a csere egyszerűen elkészül és kevés időt is vesz igénybe. A műhelyünkben ezeket az autóüvegeket használjuk az autós ügyfelek nagy megelégedésére. Akár órákon belül vadonatúj szélvédővel az autójában hagyhatja el a soproni műhelyünket.

Az autóüveg nem maradhat tovább a helyén, ha olyan törés, repedés csúfította el, amit már nem lehet vagy egyszerűen csak nem érdemes megjavítani. Ne bánkódjon a régi szélvédő miatt, mert az újnak nagyobb hasznát fogja venni, különösen akkor, ha az új autóüveg igazi Pilkington szélvédő lesz! Kérjen időpontot a szerelő műhelyünktől és mi határidőre, lehetőség szerint a leghamarabb elkészítjük a szélvédő cserét!

2023-01-30T13:29:04+00:00január 30th, 2023|Kategória: Szélvédő csere|Címkék: , , |