Miért ne várj a szélvédő javítással?

Veszélyes útviszonyok között autóztál? Kövek felverődése miatt sérült a szélvédő? Megoldható a szakszerű szélvédő javítás, szükség esetén pedig vállaljuk a cserét.

Régóta kötelező rétegelt szélvédőt alkalmazni, ami két üveg egymáshoz illesztését követően biztonsági üveget alkot. Ütközés esetén a darabokat összetartja a speciális választólemez. A rétegeltségnek köszönhetően csak a külső réteg sérül kőfelverődés, és más külső tényező által okozott kellemetlenség esetén. Ezáltal szinte nyom nélkül megoldható a szélvédő javítás, ha rövid időn belül sor kerül a szakszerű munkavégzésre.

Miért halogatnád a szélvédő javítását, ha ezzel nagy összeg kiadásától kímélheted meg magad? Ha időben kéred szakembereink segítségét, nagy eséllyel elvégezhető a szélvédő javítása, és nem lesz szükség új termék beszerzésére, a régi eltávolítására.

Fontos tudni, hogy menet közben a szélvédő vetemedik a karosszériával együtt, így feszültség hatására az apró, jelentéktelennek tűnő hiba rendkívül hamar változhat nagyobb repedéssé, ami már komoly problémákhoz vezethet. A szabályok szerint a vezető látóterében nem lehet semmilyen sérülés a szélvédőn, ezért a balesetek megelőzése, és a műszaki vizsga miatt is célszerű a megfelelő módon eljárni.

Jól felszerelt háttérrel, nagy tapasztalattal nyújtunk segítséget. Amennyiben gördülékenyen kivitelezhető a szélvédő javítása, rövid időn belül ellátjuk a feladatot. Ha pedig elengedhetetlen a szélvédő csere, szintén megbízható kezekben tudhatod a gépjárművet.

Forma szerint többféle repedés különböztethető meg. A kör alakú szélekkel, a középpontban tisztán látható ütés helye a kagylós repedés. Ha egy pontból több vékony szál indulása figyelhető meg többféle irányba, csillag alakú repedésről van szó. Ezek mellett pedig lehet kombinált repedés is, amikor mindkét forma észrevehető.

Kérd a segítségünket, hogy újra kifogástalan állapotú autóval tudj közlekedni! Előzd meg a komolyabb problémákat, bízd ránk a szélvédő javítást, illetve alapos felmérést követően a cserét! Ha autóüveg beszerelésére van szükség, szintén készséggel állunk a rendelkezésedre.

2023-11-24T08:57:09+00:00november 24th, 2023|Kategória: Szélvédő javítás|Címkék: , , , |