Felújítjuk a lámpát fényszóró polírozással

A sötétség leszáll, a tél lecsap. Eljött az az évszak, amikor még fontosabb a megbízható világítás. A fényszóró polírozás megrendelhető szolgáltatásunk.

Az új fényszóró még tiszta fényt áraszt magából, a lámpabúra nem homályosítja el a fényszórókat. Sajnos idővel ez megtörténik, a lámpabúra az, aminek az anyaga bemattul és ez oda vezet, hogy tompítja a fényszórók egyébként erős fényét. Mi az oka a bemattulásnak? A lámpabúrát polikarbonátból gyártják, ami egy könnyű, ütésálló anyag. Korábban üveget használtak, de annak törékenysége miatt felváltották műanyaggal.

A polikarbonát lámpabúra bevonatot is kap, egy speciális lakkréteggel vonják be. Ez a réteg azonban nem örök életű, a rendszeres használattól bemattul és be is sárgul. A sárgulást és a homályosságot a lakkréteg feloldódása okozza. A bevonatot tovább tudják rongálni még a lámpabúrát érő sérülések, a kavicsok, ágak felcsapódása, az autómosás szakszerűtlensége is. Azonban nem kell új lámpára költenie!

A fényszóró polírozás megakadályozza, hogy az autós huzamosabb ideig egyre gyérebben világító fényszórókkal közlekedjen. Egy olyan évszakban, mint amilyen a korán sötétedő tél vagy a ködös ősz, minden fényforrásra szükség van ahhoz, hogy a közlekedés biztonságát megőrizhessék az utakon. Ne rontsa az esélyeit, hozza az autóját a műhelyünkbe fényszóró polírozásra! Az eredményt illetően a következő szürkületig kell csak várnia és látni fogja, mennyire hatásos volt.

Soproni autószerelő műhelyünkben minden autót fogadunk, aminek a fényszórója már nem tudja az elvárásoknak megfelelően betölteni funkcióját, és felújításra szorul. A műveletet a szakembereink hatékonyan végzik el, anélkül, hogy az a megrendelő számára túl sok időt jelentene.

A fényszóró polírozást követően az autó világítása olyan lesz, mint amilyen új korában volt, ezért ismét biztonságosan tud közlekedni az utakon. Foglaljon le egyet a szabad időpontjainkból, bízza ránk az autóját! A megadott elérhetőségeinken keressen minket bizalommal!

2022-11-23T11:49:11+00:00november 23rd, 2022|Kategória: Fényszóró polírozás|Címkék: |