Az oldalüvegek cseréje sürgős javítást jelent

Az oldalüvegek cseréje nem várhat! Mi elvégezzük a gyors autóüveg cserét és új, minőségi autóüveggel pótoljuk a törött üveget.

Az oldalüvegek cseréje egy jármű esetében több okból is szükséges lehet. A szélvédővel ellentétben ez a fajta autóüveg nem tud elrepedni, megtörni, hanem azonnal szilánkokra törik, ha komolyabb mechanikai hatás éri az üveget. Ebből kifolyólag a kár azonnali, a teljes autóüveg használhatatlanná válik. Az oldalüvegek cseréjét azonnal meg kell rendelni, hiszen ablak nélkül nem közlekedhet és nem parkolhat nyílt terepen egy autós sem.

Az oldalüvegek cseréje olyan javítás, amit akár fél óra alatt is el lehet végezni, ha van kéznél az autóhoz illő, új, gyári autóüveg, de pár órán belül elkészül a javítás. Az új autóüveg ára eltérő lehet attól függően, hogy melyik üveget kell kicserélni, melyik gyártó termékére van szükség, milyen minőségű üveget választ a megrendelő.

Az oldalüvegek cseréjének ára szintén sokféle tényezőről függ, de az anyagiak helyett sokkal fontosabb a szakszerű és precíz munka. A mi csapatunk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani az oldalüvegek cseréjére, ami azt jelenti, hogy rendelkezünk több fajta, új, gyári vagy utángyártott autóüveggel, ennek a cseréjét az üveg szerkezetének beszerzésével és beépítésével együtt elvégezzük.

Hiányzó autóüveggel közlekedni veszélyes, ami a jármű biztonságát is veszélyezteti. Mi segítünk Önnek abban, hogy ismét teljes értékű és biztonságosan használható autója legyen. Baleset, kavics felverődés, autó feltörés vagy egyéb okból bekövetkezett autóüveg töréssel kapcsolatban tudunk segíteni.

Forduljon bizalommal az autószerelő műhelyünkhöz, ha gyors és egyben megbízható munkát szeretne megrendelni! Az autóüvegek szakszerű cseréjét elvégezzük a lehető legrövidebb idő alatt, így akár meg is tudja várni a javítást és új autóüveggel távozni. Mielőtt elhozza hozzánk a járművét, kérjen árajánlatot az elérhetőségeinken, illetve egyeztessen velünk időpontot a javításra!

2022-08-16T12:48:14+00:00augusztus 16th, 2022|Kategória: Szélvédő csere|