Szélvédő javítás vagy csere soproni műhelyben

szélvédő javítás vagy inkább a csere az, ami megéri? Szakértőink mindkét esetben szakszerű megoldást biztosítanak!

A repedt szélvédő javítása vagy cseréje kötelező minden autósnak, aki szeretné a közlekedést bírság, illetve baleset nélkül megúszni. A törés vagy a kiterjedt, csúnya repedés csak szélvédő cserével orvosolható, de ha van rá mód, természetesen a javítást ajánljuk, amivel az üveg ismét kifogástalan állapotúvá tehető. Fontos tudni, hogy a műszaki vizsgán nem megy át az autó, ha az autóüveg állapota akadályozza a tiszta kilátást. A műszaki vizsga követelményei szerint az ablaktörlő által törölt részen nem lehet sérülés, javított felület viszont igen.

szélvédő javítás a sérülés nagysága, fajtája és az üveg, az autó típusa szerint történik. Járhat ugyan némi kockázattal, hiszen javítás közben az üveg tovább repedhet, egy körültekintően dolgozó, tapasztalt szakember azonban ki tudja javítani a hibát. A repedést speciális anyaggal töltik ki, ami megszünteti az autóüvegen keletkezett fénytörést, a javítást követően csak egy vékony csíkot fog látni a jármű tulajdonosa. A színvonalas, precíz munka eredménye, hogy az üvegen keletkezett repedés nem fog tovább terjedni, vagyis a szélvédő javítás hosszú távra szóló megoldást jelent. A halogatás azonban többletköltséghez vezethet, ezért azt javasoljuk, hogy az üveg sérülése esetén keresse fel minél előbb soproni autószerelő műhelyünket!

szélvédő javítás és a szélvédő csere is műhelyünk gyakran igénybe vett szolgáltatásai közé tartozik, ezért bármelyikre van szükség, számíthat ránk! Hozza el autóját műhelyünkbe, és nemsokára megújult állapotban viheti el! A szélvédő javítás részleteiről érdeklődjön bátran a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk!

2022-09-13T12:20:21+00:00július 27th, 2022|Kategória: Szélvédő javítás|