Kőfelverődés javítás és szakszerű autóüveg beépítés!

Az időben és szakszerűen elvégzett kőfelverődés javítás ki tudja váltani a szélvédő cserét is. Ezt a lehetőséget kínáljuk ügyfeleinknek!

Az autóüveg sérülései mindig szemmel láthatóak, de nem minden esetben menthetetlenek. Spórolhat is a javíttatással anélkül, hogy új autóüveget kellene vásárolnia. A kőfelverődés javítása vagy az autóüveg cseréje az, amire szüksége lesz? Az autóüvegszerelő műhelyünkben szakember fogja felmérni a szélvédőn esett károkat. Ezt követően tisztázódik, hogy milyen módon történhet a sérülés kijavítása.

A baj már megtörtént és kavicsfelverődés vagy kis repedés, látható szélvédőjén? Ne engedje, hogy a kezdetekben kis méretű repedés javíthatatlan sérüléssé váljon. A nem időben javított autóüveg később nagy eséllyel már csak cserével orvosolható.

kőfelverődés javítása nem várhat, mert elkoszolódhat vagy ami még rosszabb, tovább is tud repedni. Ne aggódjon, mert gondoskodunk arról is, hogy ne kelljen nélkülöznie az autóját, a javítást akár 20 perc alatt is el lehet végezni.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szélvédőt meg lehessen menteni. Ha erre nincs mód, mert a kőfelverődés javítás már nem elég az üveg megmentéséhez, akkor sem kell aggódnia, mert széles körben kínálunk gyári minőséggel megegyező szélvédőket.

A szakszerű autóüveg beépítésnek köszönhetően a törött üveget elfelejtheti és a helyére egy olyan szélvédőt kap, ami tökéletesen illeszkedik, a kilátást is a legjobb minőségben biztosítja. Mindegy, hogy javítás vagy autóüveg csere az, amire az autójának szüksége van, ezek mindegyikére kínálunk megoldást.

Amikor kőfelverődés javításhoz keres szakembert és autószerelő műhelyt, jusson eszébe cégünk! Keressen minket a honlapunkon található elérhetőségek egyikén.

2022-09-13T12:24:44+00:00szeptember 27th, 2021|Kategória: Kőfelverődés javítás|Címkék: , |