A napfénytető cserével gondtalanul élvezheti az autózást!

napfénytető cserének eljött az ideje? Nem érdemes halogatni, kezdje a szezont egy új panorámatetővel, ami hibátlanul működik!

A napfénytető egy járműnek az egyik legmutatósabb része. Az autó üvegteteje átengedi a napfényt és világosabb, tágasabb utasteret tud eredményezni. Az üvegtető panorámát nyújt az utasoknak, a tető nélküli autózás élményéhez hasonló tapasztalatot ad mindenkinek az autóban. Az üvegből gyártott tető véd az esőtől és a széltől, zárt teret biztosít, de a látványt és a napfényt nem zárja ki. A napfénytető cserére akkor van szükség, ha az autóüveg megsérül  vagy darabokra törik az edzett üveg. A tetőn elhelyezkedő autóüveg is kaphat olyan ütést egy faágtól vagy szerencsétlenül landolt kavicstól, ami nyomot hagy maga után. A panorámatető csere beiktatása a komoly sérülés esetén van annak megelőzésére is indokolt.

Az autóüveget nem csupán elcsúfítja a tetőn végigfutó repedés, hanem a jármű komfortját is rontja. A repedésen könnyen át tud szivárogni az esővíz. A beázást nemcsak a repedt üveg okozhatja, a panoráma tető elöregedett tömítései is.

napfénytető csere egy olyan szolgáltatás, amit egy nap alatt is el lehet végezni. Az alkatrészt, az új autóüveget laminált vagy edzett változatban is be lehet szerezni, attól függően, hogy az autóhoz melyik illik. A napfénytető csere menete csak néhány lépésből áll. A sérült autóüveget eltávolítjuk, ellenőrizzük az új üveget és a tető többi részét. A tetőüveget beépítjük, majd ellenőrizzük, hogy tökéletesen működjön, az üveg és a tömítések is el tudják látni a feladatukat. Az igényes, precíz munkához válasszon megbízható csapatot és profi autószerelő műhelyt!

Az autószerelő műhelyünkben többek között a napfénytetők cseréjét és javítását is elvégezzük a jármű tulajdonosoknak. Amennyiben nem szeretné tovább halasztani a dolgot, hozza el hozzánk a járművét és mi végrehajtjuk rajta a szükséges változtatásokat! A  napfénytető csere munkálatait azonnal megkezdjük, amint sikerül időpontot egyeztetni az ügyfelekkel. Lépjen kapcsolatba a műhelyünkkel és tájékozódjon a részletekről a közzétett elérhetőségeink egyikén!

2022-09-13T12:23:00+00:00április 21st, 2022|Kategória: Napfénytető csere|