A hátsó szélvédő cseréjét végeztesse korrekt áron!

hátsó szélvédő cserét nem lehet halogatni! Ha berobbant, hozza el autóját műhelyünkbe, és elvégezzük a cserét, méghozzá szakszerűen, megfizethető áron!

Az autóüveg az egyik legsérülékenyebb része az autónak, hiszen könnyen keletkezik rajta repedés, karcolás vagy akár törés. Ám míg az első szélvédők napjainkban már minden esetben biztonsági üvegből készülnek, ezért nem tudnak berobbanni, a hátsóknál más a helyzet. A hátsó szélvédők ugyanis edzett üvegek, amik külön felhelyezett biztonsági fólia nélkül berobbanhatnak. Ez azt jelenti, hogy ezek az üvegek nem javíthatóak, ha berobbannak, kizárólag a csere jelenthet megoldást. Nem mindegy azonban, hova viszi autóját, ha ez megtörtént, és milyen csapatra bízza a hátsó üveg cserét, ahogyan az sem, hogy mennyit fizet érte!

hátsó szélvédő csere áraival előre nem lehet kalkulálni, szükség van egy felmérésre, ami alapján a szakemberek fel tudnak vázolni egy pontos számítást. Az ajánlatban nem csak a szolgáltatás díja szerepel, hanem többek között az is, hogy milyen autóüveg javasolt a hátsó szélvédő cseréhez. Az üvegnek illeszkednie kell a karosszériához, de az árát az üveg típusa is befolyásolja. Az autóüveg lehet ugyanis egyszerűbb, vagy olyan is, amibe például fűtőszálat tettek, és értelemszerűen a döntés az árat is befolyásolja. Fontos tudni továbbá, hogy bizonyos esetekben a hátsó üveg csere árát az ügyfél biztosítója állja.

Műhelyünkben felkészült szakemberek, korszerű technológia várja azokat az autókat, amiknél a hátsó szélvédő csere elengedhetetlen. Azt garantálni tudjuk, hogy munkánkkal Ön is teljes mértékben elégedett lesz, és az árakat illetően is korrekt ajánlatot biztosítunk. Ha szeretné autóját újra a legjobb állapotba hozatni, keressen minket bizalommal! Ha szükségessé vált a hátsó szélvédő csere vagy egyéb, autóüveget érintő problémája adódott, egyeztessen időpontot velünk honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

2022-09-13T12:23:15+00:00március 25th, 2022|Kategória: Hátsó szélvédő csere|Címkék: |