Pusztai Mihály E. V. | Cím: 9400 Sopron, Pozsonyi u. 52 | Telefon: 00 36 20 9 679 169 | Emai: autouvegpusztai@autouvegpusztai.hu
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
szélvédő javítás


Vállaljuk gépjárművek szélvédőinek, üvegeinek beszerzését, szakszerű beépítését, szükség esetén speciális típusú és méretű gépjárművek szelvédőinek, üvegeinek legyártását, beszerelését rövid határidővel.Tevékenységi körünkbe tartozik a kőfelverődött szélvédők javítása, fényszóró polírozás valamint fényszóró javítás is.

A vállalkozás 1998-as alapítása óta partnere a Pilkington cégcsoportnak, ami minőségben és ellátási biztonságban világszínvonalat képvisel.

Nagy raktárkészletünk és a beszállító partnerünkkel évek során kialakított jó kapcsolat biztosítéka a rövid javítási határidőnek, és hogy az Ön kilátása minden időben zavartalan legyen.

A minőségi munka magáért beszél

Ugye Önnek is meggyűlik a baja néha a kocsijával? Akármennyire is vigyázunk autónkra, sajnos elkerülhetetlenek néha a kisebb-nagyobb karcolások, sérülések. Ilyen sérülés lehet az autóüveg vagy a szélvédő hibája. Egy felpattanó kavics, koccanás kárt tehet az autóüvegben, melynek mértékétől függően válhat szükségessé a javítás vagy teljes csere.

Az autóüveg és a szélvédő sérülése súlyosabb esetben már nem csak bosszantó szépséghibának számít, de komoly balesetveszélyt is jelenthet. Épp ezért tartsa Ön is szem előtt, hogy autóüvege megfelelő állapotban legyen ahhoz, hogy mindig tökéletes látási viszonyokkal indulhasson útnak.

Autóüveg, szélvédő cseréjében, beszerelésében, illetve javításában rák számíthat! Forduljon hozzánk bizalommal, ha azt szeretné, hogy autója hozzáértő kezekbe kerüljön! Szerelőink értik és szeretik is a szakmájukat, nagy tapasztalattal és biztos elméleti tudással rendelkeznek. Műhelyünk gyorsan, szakszerűen és kedvező áron gondoskodik autóüvegéről, bármi legyen is a probléma.

Tekintse meg lentebb található albumunkat, melybe munkáinkat gyűjtöttük össze. A képek magukért beszélnek. Amennyiben meggyőztük, keressen minket bizalommal!

Érdekességek: A szélvédő eredettörténete

Tudta, hogy már 80 éve ugyanazt a szélvédő technológiát használjuk autóüvegként? Vagy, hogy az első automobilok idején annyira elhanyagolható volt a biztonság kérdése, hogy nem használtak autóüveget, így a sofőrök olyan szemüvegeket voltak kénytelenek hordani, mint amilyen a pilótáknak volt akkoriban? Elképesztő? Pedig igaz!

Miután az autózás hajnalán felmerült az igény szélvédők használatára, először közönséges, egyrétegű ablaküveget használnak. Ám ezek annyira veszélyesek voltak karambol esetén a becsapódáskor leváló nagyobb üvegdarabok miatt, hogy nem telt el sok idő és edzett üvegre cserélték a közönséges ablaküveget. Igaz ugyan, hogy ezzel töréskor sokkal kisebb szilánkok kerültek az utastérbe, de ez még így nagyon balesetveszélyes technológia volt.

Majd elkezdték gyártani a PVB fóliával ellátott laminált szélvédőket, amik megakadályozták, hogy az üvegszilánkok az utastérben landoljanak. Ezt azzal tudták elérni, hogy az autóüveg két lapja közé egy hajlékony szerkezetű, úgynevezett polyvinylbutyral (PVB) fóliát tettek – ez fogta fel a szilánkokat. Ma már Henry Ford modelljei óta minden autóban ilyen ragasztott autóüveget használnak.

Autóüvegekkel, szélvédőkkel kapcsolatos megbízható szolgáltatásokért forduljon bizalommal cégünk munkatársaihoz!


Biztonsági üveg a szélvédőben

Manapság már nem veszélyeztetnek minket az gépjárművek szélvédői egy kisebb koccanás vagy akár nagyobb baleset esetében sem. Szerencsére a biztonsági üveg felhasználása az autóiparban igen hamar elterjedt és ma már kivétel nélküli.

Az autók összes ablaka és a szélvédő is biztonsági üvegből készül. De hogyan véd meg minket ez a fajta üveg a sérülésektől? A biztonsági üveg speciális szerkezettel rendelkezik, így baj esetén egészen másképp viselkedik, mint egy hagyományos üveg, például a háztartásban. Törés során egy ilyen szélvédő nem nagy darabokra törik, hanem apró darabkákra. Ezen felül az üvegdarabok szélei nem élesek, így nem okoznak komoly vágást és nincsenek hegyes, kiálló széleik.


A biztonsági üveg az autók szélvédőjén tehát egy nagy erejű ütközésnél sem jelent komoly veszélyt, hiszen a szilánkok aprók, nem élesek, ráadásul a ragasztásnak köszönhetően egyben marad az egész felület.

Szervizünkben mi is a legkorszerűbb eszközöket alkalmazzuk a szélvédők javítása során. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!
 
 
autóüveg telephely autóüveg munkáink/személyautók autóüveg munkáink/teherautók/buszok
 

Autouveg.lap.hu | Szelvedojavitas.lap.hu | Autolampa.lap.hu | Impresszum és Tárhely Szolgáltató