Pusztai Mihály E. V. | Cím: 9400 Sopron, Pozsonyi u. 52 | Telefon: 00 36 20 9 679 169 | Emai: autouvegpusztai@autouvegpusztai.hu
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
szélvédő javítás

Vállaljuk személygépjárművek, teherautók utólagos üvegezését

, napfénytetők beszerelését.

Cégünk a Webasto cég teljes palettáját kínálja az egyszerű nyíló napfénytetőtől, a dupla szolártetőig szinte az összes létező autótípushoz.

autóüveg beszerelés    autóüveg beszerelés

Napfénytetőt szereltetne fel?

Ha cserére szorul autóablaka, szélvédője vagy szeretne egy napfénytetőt, mi állunk rendelkezésére. Vállaljuk személygépjárművek, teherautók utólagos üvegezését, napfénytetők beszerelését.

Cégünk a Webasto cég teljes palettáját kínálja az egyszerű nyíló napfénytetőtől, a dupla szolártetőig szinte az összes létező autótípushoz. Egy kicsit közelebb az éghez. Mi lehetne kellemesebb érzés annál, mint az, amikor vezetés közben is érzi a beáramló lágy szellőt? Egy profi napfénytetővel még élmény dúsabb lehet a vezetés. A szabadság érzése ezentúl az autójában is ott lesz Önnel. A Webasto cég neve már önmagában garancia a minőségre. Innovatív megvalósításaik révén mindig a legjobbat tudjuk nyújtani Önnek.

Amiért érdemes a mi termékeinket választani:

  • Korszerű napfénytetők
  • Megfelelnek a legmagasabb biztonsági- és kényelmi előírásoknak
  • Biztosítják az optimális fejteret
  • Áraik igen kedvezőek
  • Szinte bármilyen típusú gépjárműhöz megtalálja a megfelelő napfénytetőt

Ha megrongálódott és már nem elég az autó- vagy tehergépjármű üvegének javítása, akkor utólagos üvegezésre lesz szüksége. Mi ebben is tudunk segíteni Önnek. Gyors és precíz munkavégzést kínálunk, alacsony árakon.

Ha szüksége van ránk, jöjjön el hozzánk és megoldjuk problémáját!


Utólagos autóüvegezés szakemberektől!

Balesetet szenvedett gépjárművével és ablakait, szélvédőjét is súlyos károk érték? A szélvédő és az ablakok olyan fontos elemei személygépkocsijának, melyeket feltétlenül pótolnia, javíttatnia kell, ha kár éri, hiszen biztonsági szempontból ezek épsége nélkül nem szabad forgalomba mennie.

A baleset után sérült üvegeket utólagos üvegezéssel kell pótolni. Erre a feladatra mindenképpen tapasztalt szakembert kell találnia, hiszen egy elrontott üvegezés súlyos többletköltségekkel járhat Önnek a további javíttatásokon felül. Nem csupán a biztonsága miatt kötelező javíttatnia autóüvegeit, hanem a hatóság szankciói miatt is érdemes minél előbb megoldania a károkat. Egy-egy közúti ellenőrzés során súlyos büntetésekre számíthat, ha szélvédője, vagy ablakai nincsenek megfelelő állapotban.

Ha Ön is szeretné, hogy autója utólagos üvegezése, a károk javíttatása szakember kezében legyen, keressen fel minket gépjárművével! Ne bízza autója üvegezését hozzá nem értő személyekre, válassza a megbízható, precíz és gyors megoldást cégünknél!


A napfénytető előnyei

A napfénytetők manapság egyre népszerűbbek az autótulajdonosok körében. Gondoljunk csak a hatalmas limuzinokra, melyeken bármikor kihajolhatnak a benne utazók és máris megjön a kedvünk a saját autónkon is egy kis változtatásra. A napfénytető számos előnnyel bír, így egyre többen szereltetnek be utólag gépjárművükbe, hogy mindig láthassák az eget.

A napfénytető hatására a gépjárműben ülők úgy érzik, nagyobb térben vannak, mint valójában. Az autó belsejéből mindig látni az eget és a napsütést, emellett több fény kerül az autóba, mint a többi ablakkal. A napfénytetőt bármikor kinyithatjuk jó idő esetén, így menetszélben nem kell elindítani a klímát. Emellett egy kellemes estén láthatjuk a csillagokat vagy akár a holdat is a gépjármű belsejéből.

Ha Ön is szeretne napfénytetőt beszereltetni autójába, keresse fel cégünket, hiszen vállaljuk napfénytetők beszerelését is! Egyéni igényeivel és felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!


Biztonságos napfénytető szakértőktől!

Ma már sok módszer létezik, hogy feldobjuk autónk kinézetét; festéssel, új felnikkel, ablaksötétítéssel. Az autótuning nem ismeretlen az autók szerelmesei számára, és szinte kimeríthetetlen fogalommá vált. Az egyik régi, ámde ma is népszerű megoldás egy új autóüveg beszerelése, jelen esetben egy napfénytető!

A fentről beáramló fény világosabbá teszi a gépjármű belső terét, és látványnak sem utolsó! Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az új autóüvegnek biztonságosnak is kell lennie! Fontos, hogy mind nyári, mind téli időszakban védelmet kell nyújtania. A megfelelően beszerelt napfénytető nem ázik be, akár eső, akár hó éri, és a rá zúduló jég se okoz benne maradandó károkat. Az új generációs autóüvegek lehetővé teszik, hogy az utazás teljes biztonságban történjen, bármilyen időjárási körülmények között. Választható UV szűrős autóüveg is, hogy a káros sugarak ne érjék az utasteret.

Ha Ön is szeretné autóját egy különleges napfénytetővel feldobni, válasszon minket, és mi szakértő módon végezzük el az autóüveg beszerelést! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Nyári tuning: tetőablakot a lakóautóra!

Nyári tuning: tetőablakot a lakóautóra!A nyár már javában elkezdődött, és hamarosan itt a vakáció. Még nincsen kész mindennel, amit eltervezett a családi nyaralásra? Ne aggódjon, mi segítünk!

Lakóautóval indul útnak, és szeretné komfortosabbá tenni a járművet? Utólagos üvegezés segítségével egyszerre több dologgal is bővítheti a lakóautó előnyeinek sorát. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi rövid határidővel elkészítjük Önnek lakóautója új tetőablakát, rendkívül kedvező áron!

Az új tetőablak mellett nem csupán sokkal ideálisabb körülmények között utazhat, de még spórolhat is, hiszen nem kell állandóan bekapcsolva tartania a légkondicionálót. Egy tetőablakkal sokkal fényesebb és frissebb levegőjű lakótérben utazhat, valamint aludhat családja. Nem csak jobb, de szebb is lesz így az utazás, hiszen az ablaknak köszönhetően akár az ágyban fekve is gyönyörködhetnek az utasok a csillagokban.

Profik vagyunk, ha utólagos üvegezésről van szó! Bármilyen egyedi igénye merül fel, forduljon hozzánk, és vegye igénybe utólagos üvegezéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat!


A fényszóró beállítása házilag

fényszóró javításA fényszóró igen fontos szerepet tölt be az autóval közlekedők számára, hiszen ez által tudunk éjszaka is közlekedni. A balesetek elkerülése érdekében rendkívül fontos a fényszóró tökéletes működése és helyes beállítása.

Ha sérülés történik, akkor azonnali cserére vagy fényszóró javításra van szükség. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a fényszóró beállítását otthon kell elvégeznünk, így érdemes tisztában lenni néhány fontos szabállyal. A fényszóró helytelen beállítása is vezethet balesethez, hiszen könnyedén az ellentétes sávban haladók szemébe világíthatunk.

A legegyszerűbb módszer a fényszóró javítását követően, ha keresünk egy teljesen függőleges falfelületet és minél közelebb állunk autóval a falhoz. Jelöljük a fényszórók középpontjait a falon, majd összekötjük őket. Ezt követően tolassunk hátrafelé kb. 10 métert, megtartva a megfelelő irányt. Állítsuk be a fényszórókat úgy, hogy a fénysugarak, pontosan a bejelölt pontok alatt, 10-10 cm-el lejjebb helyezkedjenek el.

Vezessen biztonságban, és hozza el hozzánk autóját, ha fényszóró javításra van szüksége!

 
 
autóüveg telephely autóüveg munkáink/személyautók autóüveg munkáink/teherautók/buszok
 

Autouveg.lap.hu | Szelvedojavitas.lap.hu | Autolampa.lap.hu | Impresszum és Tárhely Szolgáltató