Pusztai Mihály E. V. | Cím: 9400 Sopron, Pozsonyi u. 52 | Telefon: 00 36 20 9 679 169 | Emai: autouvegpusztai@autouvegpusztai.hu
 
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
szélvédő javítás

A gépjárművek üvegkárainak

nagy része az első szélvédő sérüléséből ered.

A beszerelési technológiák tekintetében kétféle módszert különbözetünk meg. A technológiailag egyszerűbb és beszerelési időt tekintve gyorsabb megoldás a gumiprofilos rögzítés, amely főként a 8-10 évnél idősebb személyautókra és szinte valamennyi tehergépjárműre jellemző.


Az így rögzített szélvédők vagy üvegek rövid idő alatt, alacsony költséggel cserélhetők. Az önhordó karosszériák fejlődése, a légzsákok elterjedése, a biztosabb, időtállóbb rögzítésre való igény eredményezte a ragasztott rögzítési technológia elterjedését.


A technológia idő- és költségigénye ugyan meghaladja az előzőét, de ez a legmodernebb ragasztó- és segédanyagok felhasználásával biztonságos és hosszútávú kötést eredményez.
Ez a rögzítési mód jellemző a napjainkban futó szinte valamennyi személyautóra, valamint gyakran alkalmazzák teherautók és buszok szélvédőinek beépítésénél is.

 

Hogyan zajlik az autóüveg beszerelés?

A technikai fejlődések a szélvédőket is elérték. Manapság szinte csak kétrétegű, ragasztott, laminált szélvédőket gyártanak az autóiparban. Ezek biztonságosabbak elődeiknél, hiszen egy esetleges szélvédő sérülés, törés alkalmával üvegünk nem hullik darabjaira, hanem egyben marad a fóliának köszönhetően, így biztonságosan közlekedhetünk tovább. Természetesen a sérüléseket ettől függetlenül mielőbb javíttatni kell.

Napjainkban az autóüveget már közvetlenül beragasztják a karosszériába, ami a következőképpen zajlik:

  • Régi autóüveg eltávolítása kivágással
  • A maradék ragasztót kitisztítása a karosszériából
  • A beépítendő üveg és a karosszéria teljes megtisztítása
  • Ragasztó felhordása a karosszériába
  • Üveg behelyezése a karosszériába, speciális eszközzel
  • Néhány órányi száradás

A ragasztott autóüveg azért is biztonságosabb, mert elősegíti a karosszéria optimális merevségét, ami által kevesebb a zaj és jobb az úttartás.

Ha profikkal végeztetné az autóüveg beszerelést, keressen minket bizalommal!

 

Speciális szélvédő speciális autókra!

Ha Ön is rendelkezik autóval, akkor tisztában van vele, hogy egy gépjármű mindig tartogat valamilyen meglepetést tulajdonosa számára. Ezek a meglepetések olykor kellemesek, de bizony az is előfordul, hogy bosszantó és kellemetlen dologgal kell szembesülni. Ilyen lehet egy defekt, karcolás a karosszérián vagy éppen az autóüveg sérülése. Ebben az esetben minél előbb szerelő műhelyhez kell fordulni, annak érdekében, hogy a vezetés továbbra is biztonságos maradjon.

Azonban, ha Önnek speciális autóüvegre van szüksége, nem biztos, hogy minden műhelyben tudnak segíteni. A megoldás az Autóüveg Pusztai! Cégünk több mint tíz éve foglalkozik autóüveggel, csapatunk szaktudása, felkészültsége és tapasztalata lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk igényét kielégítsük, legyen az átlagos kérés vagy speciális igény. Nagy raktárkészletünknek és a beszállítóinkkal ápolt sok éves kapcsolatnak köszönhetően speciális autóüvegek beszerzése sem okoz gondot.

Spóroljon időt, ne keresgéljen fölöslegesen, hanem hozza el hozzánk autóját!


Szélvédő buszokra és teherautókra is!

Minőségi szélvédőt szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy hol keresse? Nos, akkor nálunk a legjobb helyen jár, mert a mi szélvédőinkkel csak jól járhat! Ez azonban még nem minden: szolgáltatásaink között nemcsak gazdag szélvédő választékot talál, de vállaljuk a gyors beépítést is.

Nem hagyományos autóüvegre lenne szüksége? Ebben az esetben sem kell máshová fordulnia, ugyanis vállaljuk olyan speciális autóüvegek beszerelését is, mint amilyen a buszok, teherautók számára szükséges.

Tekintse meg referenciáinkat, és tapasztalja meg Ön is, hogy az általunk beépített autóüvegek minden busz vagy teherautó esetében hosszú életűek és ellenállóak az esetleges karcolásokkal, sérülésekkel szemben. Biztonságos vezetés, kiváló látási viszonyok!

Bízza magát hozzáértő szakembereinkre, hosszú évek lelkiismeretes munkája során kiépített, megbízható kapcsolatainkra és jöjjön el hozzánk szélvédővel kapcsolatos problémáival! Felmerülő kérdéseivel forduljon bátran szakembereinkhez, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!


A szélvédő javításának fontossága

Számos típusú szélvédő és különféle autóüveg létezik, melyek közül néha nehézséget okoz kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Vannak már egyedi törésálló üvegek, amik csökkentik annak a kockázatát, hogy egy kavicsfelverődés esetén bereped az üveg vagy jégeső esetén kárt szenved az autó szélvédője. Ennek azonban az anyagi keretünk is gátat szabhat.

Ha azonban egyszerű autóüveget választunk, abban az esetben számolnunk kell azzal a kockázattal, hogy bármikor könnyen betörhet vagy megrepedhet. A szélvédő rendelkezik egy speciális fizikai felépítéssel, ami azt jelenti, hogy úgy törik az üveg, hogy az utasok a legkevésbé sérüljenek, továbbá a karosszériát merevíti, ami szintén védi az utasokat.

Hajlamosak vagyunk nem törődni azzal, ha egy kis repedést észlelünk a szélvédőn, nem visszük el szerelőhöz az autót, pedig ez veszélyeket hordozhat. Hiszen, ha egy kis repedés is van a szélvédőn, már elveszti azt a védő és merevítő funkcióját, melyet alap esetben ellát. Tehát törés és repedés esetén is mindenképpen érdemes mihamarabb a szélvédő javítás mellett dönteni.

Bízza szélvédő javítását tapasztalt szakértőkre, és keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!


Az egyedi üvegezést bízza ránk!

Autóüveget szeretne vásárolni, de a legtöbb helyen csak standard szélvédőket kínálnak Önnek? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi értékeljük az egyediséget! Ha minket választ, nem fog csalódni, hiszen az olyan szolgáltatások mellett, mint amilyen a szélvédőjavítás, szélvédőcsere, szem előtt tartjuk ügyfeleink egyedi igényeit is.

Válasszon minket és gondoskodunk róla, hogy autója mindig megkapja azt, amire szüksége van! Megkarcolódott az autóüveg egy felpattanó kavicstól, baleset következtében használhatatlanná vált a szélvédő és már nincs más megoldás, csak a szélvédőcsere? Nálunk talál olyan szélvédőt, amely csakis az Ön igényeihez és az autója paramétereihez igazodik. Váratlan esetben sincs szükség arra, hogy több különböző szolgáltatótól próbálja meg beszerezni a szükséges autóüveget. Nincs szükség hosszadalmas várakozásra, reménytelen keresgélésre vagy kompromisszumokra. Az egyetlen, amire szüksége van, azok mi vagyunk!

Forduljon hozzánk bizalommal és az egyedi szélvédőcserét bízza ránk!Szélvédőjét mindig bízza profikra!

A szélvédők és egyéb autóüvegek elsődleges funkciója, hogy védjék az autóban utazókat és mindemellett tiszta kilátást biztosítsanak a vezetőnek. Szélvédőnk és üvegeink állapota az évek múlásával folyamatosan romlik és az ezeket körülvevő gumiszigetelésre is ugyanez mondható el. A szigetelésnek egy esetleges erősebb esőzés vagy az autó fűtésének hatékonysága miatt van kulcsfontosságú szerepe. Ha autóüvegeinkben kár keletkezett, esetleg egyszerűbb cserélni, mint javítani, akkor mindenképp válasszunk tartós és megbízható megoldást, valamint a cserét bízzuk szakemberekre!

Egy betört vagy súlyosan megrongálódott szélvédőt cserélni kell, ez egyértelmű. Törekedjünk arra, hogy a gyári gumis rögzítés helyett inkább a ragasztásos rögzítési eljárást válasszuk. Ez sokkal tartósabb hatást biztosít autóüvegeinknek és kiváló szigetelést szavatol.

Ha autóüvegei cseréjét szeretné tapasztalt szakemberekre bízni, akkor válasszon minket! Kiváló minőségű alapanyagokból, ragasztásos technológiával dolgozunk, ezzel garantálva szélvédője hosszú élettartamát és megbízhatóságát! Mi profik vagyunk, ha autóüveg cseréről van szó! Garantáltan nem fog csalódni!

 

Szélvédőjét mindig bízza profikra!

A szélvédők és egyéb autóüvegek elsődleges funkciója, hogy védjék az autóban utazókat és mindemellett tiszta kilátást biztosítsanak a vezetőnek. Szélvédőnk és üvegeink állapota az évek múlásával folyamatosan romlik és az ezeket körülvevő gumiszigetelésre is ugyanez mondható el. A szigetelésnek egy esetleges erősebb esőzés vagy az autó fűtésének hatékonysága miatt van kulcsfontosságú szerepe. Ha autóüvegeinkben kár keletkezett, esetleg egyszerűbb cserélni, mint javítani, akkor mindenképp válasszunk tartós és megbízható megoldást, valamint a cserét bízzuk szakemberekre!

Egy betört vagy súlyosan megrongálódott szélvédőt cserélni kell, ez egyértelmű. Törekedjünk arra, hogy a gyári gumis rögzítés helyett inkább a ragasztásos rögzítési eljárást válasszuk. Ez sokkal tartósabb hatást biztosít autóüvegeinknek és kiváló szigetelést szavatol.

Ha autóüvegei cseréjét szeretné tapasztalt szakemberekre bízni, akkor válasszon minket! Kiváló minőségű alapanyagokból, ragasztásos technológiával dolgozunk, ezzel garantálva szélvédője hosszú élettartamát és megbízhatóságát! Mi profik vagyunk, ha autóüveg cseréről van szó! Garantáltan nem fog csalódni!További oldalak: www.pixelfix.net | www.beckbonto.hu | www.vonohorog.hu | www.ar-go.h

 
 
autóüveg telephely autóüveg munkáink/személyautók autóüveg munkáink/teherautók/buszok
 

Autouveg.lap.hu | Szelvedojavitas.lap.hu | Autolampa.lap.hu | Impresszum és Tárhely Szolgáltató